Verbouwing kantoor V

Binnenkort zal ons tijdelijk onderkomen overbodig worden. Dan ontvangen we iedereen weer graag in ons nieuwe kantoor dat steeds meer vorm krijgt.

     

J & R van Eijndhoven Stucwerken BV hebben de wanden mooi strak gestukadoord. Nu is het een kwestie van drogen, gelukkig helpt het zonnige zomerweer een handje mee. Toch nog even geduld hebben voordat de schilder aan de slag kan. In de hal wordt de verdieping nu nog met een ladder bereikt maar ook dat zal niet lang meer duren….

     

     

     

Op de buitenzijde van de gevel is na de isolatie een vilten beschermlaag aangebracht. Daarna is het raamwerk nauwkeurig uitgemeten om vervolgens de buitengevel te bekleden met planken van geperst bamboe. De variërende breedte van de planken geeft een speels effect, bij het monteren blijft het goed opletten. Na een paar dagen hard werken krijgt het gebouw een heel andere aanblik.

Bamboo Varibo is een ecologisch en duurzaam alternatief voor steeds schaarser wordend tropisch hardhout voor buiten-toepassingen en is geleverd door Awood buiten- en gevelparket uit Uden.

     

Bekijk ook het overige nieuws

5 mei 2021

Onze bouwhekken zijn inmiddels een vertrouwd gezicht in de buurt. Zo hebben we vorig jaar …

23 juli 2020

Zoals beloofd is hier een laatste update van de verbouwing aan ons eigen pand aan …

16 mei 2020

Deze opdrachtgever heeft een slimme uitbreiding van de woonruimte bedacht door boven op de bestaande …

11 mei 2020

In februari van dit jaar zijn we gestart met de bouw van deze woning in …

29 april 2020

Dit is voorlopig de laatste update van de verbouwing. Er heeft inmiddels al een hele …

13 april 2020

Binnenkort zal ons tijdelijk onderkomen overbodig worden. Dan ontvangen we iedereen weer graag in ons …

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: