Nieuwbouw Villa Knegsel

Het bouwproces van deze mooie villa is vormgegeven door een zeer nauwe samenwerking tussen opdrachtgever, architect, binnenhuisarchitect, onderaannemers en leveranciers.

De bungalow is opgetrokken in een betonnen kelderbak, met breedplaatvloeren en poriso wanden. De gevels zijn afgewerkt met geïsoleerde gevelstuc, natuursteen gevelbekleding, fraké gevelbekleding en aluminium kozijnen.

Tevens is de binnenafwerking ook hoogwaardige afgewerkt met onder andere natuursteen binnenbekleding, gepolijsten betonwanden, glazen taatsdeuren en een vrijdragende stalen trap bekleedt met houten treden.

Iedere discipline is in een vroeg stadium in een bouwteam overleg besproken en afgestemd op wensen van de opdrachtgever, uitvoerende detaillering en planning.

Op die manier hebben we als team kunnen realiseren dat er efficiënt en effectief gebouwd kon worden, dat werkzaamheden goed aansloten op elkaar en dat de uitgewerkte ideeën van de binnenhuisarchitect zichtbaar werden.

Een van de vele bijzondere elementen die we hierbij willen benoemen is de elektrische sectionaaldeur bekleedt met fraké gevelbekleding, verborgen in de gevel.

Bekijk ook onze andere projecten

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: