25 jaar De Wit van Loon

Wij willen graag nog even stilstaan bij het geweldige feestweekend waarin we niet alleen vierden dat wij 25 jaar getrouwd zijn, maar ook het jubileum van ons bedrijf (Bouwbedrijf De Wit sinds 1935, aannemersbedrijf De Wit van Loon sinds 1990)

We bedanken iedereen voor de vele felicitaties, mails, kaarten, cadeaus en bloemen. Wij werden aangenaam verrast door de medewerkers van ons bedrijf met een prachtig beeld op sokkel, dat nu nog thuis staat, maar binnenkort op de zaak komt te staan. Ook bedanken we naast onze familie, vrienden en bekenden, de vele trouwe onderaannemers en relaties voor hun aanwezigheid. Ook namens alle gasten een compliment voor Kox & van Loon voor de geweldige verzorging van het feest.

Ook kijken we terug op een mooie samenwerking met de commissie Wenterselse Mert; zondag 6 mei is een geslaagde dag geworden. We wensen de commissie veel succes met de voortzetting in de vorm van het Wentersels Lentefeest in 2019.

Middels stemmen is besloten dat de welkomsborden van Wintelre gerenoveerd/vervangen gaan worden. In overleg met de stichting dorpsfeesten en het KOK is afgesproken dat wij ons daarvoor mogen gaan inzetten. Wij zullen zorgdragen dat de opbrengst van de veiling goed tot zijn recht komt.

Conclusie: Wij hebben genoten en wij hopen velen met ons!

Theo en Joke van Loon

Bekijk ook het overige nieuws

26 september 2019

Deze zomer zijn de daken van onze panden voorzien van 140 PV-panelen. Deze 140 zonnepanelen …

23 september 2019

Tijdens de toolboxmeeting van september zijn een aantal onderwerpen besproken die van belang zijn bij …

3 mei 2019

Gezocht: Allround Timmerman Ben jij die timmerman die geen klus uit de weg gaat en …

18 juni 2018

In december 2017 zijn we gestart met de bouw van een mooie vrijstaande woning in …

31 mei 2018

Wij willen graag nog even stilstaan bij het geweldige feestweekend waarin we niet alleen vierden …

30 april 2018

Zaterdag 5 mei vieren wij dat ons bedrijf 25 jaar bestaat. Al meer dan 25 …

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertiļ¬ceerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: