Diensten

Van alle markten thuis

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud; om woning- of utiliteitsbouw; om een traditionele of een moderne bouwstijl – uw project is in goede handen bij De Wit en van Loon. Onder onze opdrachtgevers zijn bedrijven, overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen en particulieren. De Wit en van Loon is er voor het grote én het kleine werk.  U kunt een beroep op ons doen voor het vervangen van een kozijn of het verhelpen van een lekkage, maar ook voor het bouwen van een geheel blok nieuwbouwwoningen. Kwaliteit staat voorop bij De Wit en van Loon. Wij vinden dat wat gebouwd wordt ook echt af moet zijn. Tijdens de afwerking hebben we oog voor zelfs het kleinste detail.

De Wit en van Loon is dé partner voor nieuwbouwprojecten. Wij hebben veel ervaring in het bouwen van woningen en bedrijfspanden, maar ook van bijvoorbeeld scholen.

De Wit en van Loon heeft veel ervaring in verbouwingen. Ook hier geldt: wij begeleiden onze klanten van a tot z.

Ook voor onderhoud bent u bij De Wit en van Loon aan het juiste adres. Dat geldt voor zowel groot als klein onderhoud.

Het vakmanschap van De Wit en van Loon wordt nergens beter zichtbaar dan in renovatieprojecten.

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: