Aanpassingen kantoor

Deze zomer zijn de daken van onze panden voorzien van 140 PV-panelen. Deze 140 zonnepanelen zullen ons vanaf nu voldoende energie leveren waarmee ons kantoor volledig zelfvoorzienend wordt. De zonnepanelen zorgen samen met de nieuwe led-verlichting voor een duurzamer kantoor.

Naast deze duurzame investering staat er nog een aanpassing aan het kantoor op de planning. Nog dit jaar zullen wij starten met de verbouwing en uitbreiding van ons kantoor aan de Slikdijk 12.
De huidige ruimtes in het kantoor worden vernieuwd en het voorste gedeelte van het kantoor wordt uitgebreid met een extra verdieping.

Deze wijzigingen zullen ervoor zorgen dat wij ook in de toekomst de kwaliteit en service kunnen blijven leveren zoals u die van ons gewend bent.

 

Bekijk ook het overige nieuws

26 september 2019

Deze zomer zijn de daken van onze panden voorzien van 140 PV-panelen. Deze 140 zonnepanelen …

23 september 2019

Tijdens de toolboxmeeting van september zijn een aantal onderwerpen besproken die van belang zijn bij …

3 mei 2019

Gezocht: Allround Timmerman Ben jij die timmerman die geen klus uit de weg gaat en …

18 juni 2018

In december 2017 zijn we gestart met de bouw van een mooie vrijstaande woning in …

31 mei 2018

Wij willen graag nog even stilstaan bij het geweldige feestweekend waarin we niet alleen vierden …

30 april 2018

Zaterdag 5 mei vieren wij dat ons bedrijf 25 jaar bestaat. Al meer dan 25 …

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertiļ¬ceerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: