Geschiedenis

ACTIEF SINDS 1935!

De Wit en van Loon is gefundeerd op jarenlange ervaring. De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot circa 1935, toen dhr. J. de Wit een aannemersbedrijf oprichtte in Veldhoven samen met zijn vrouw.  De kleinschalige onderneming richtte zich op onderhoud. Na de Tweede Wereldoorlog verhuisde het bedrijf naar Eindhoven. In de jaren 50 en 60 traden drie zonen – Jan, Piet en Toon de Wit –  toe tot de onderneming, die uitgroeide tot circa tien medewerkers in totaal. De zoon van Jan de Wit, Jack, kwam in de jaren 80 voor het bedrijf werken.

In 1990 trad Theo van Loon toe tot het bedrijf, om het samen met Jack de Wit voort te zetten. De naam veranderde in De Wit en van Loon. Het ging goed met het bedrijf en het aantal medewerkers groeide tot circa dertig. In 2006 ging Theo van Loon alleen door met het bedrijf. Ons doel voor de toekomst is om verder te bouwen op deze lange, mooie geschiedenis!

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: