Ons bedrijf

OP ONS KUNT U BOUWEN!

De Wit van Loon is de dorpsaannemer in Wintelre en omstreken. We zijn actief in de particuliere en zakelijke markt. We bouwen woonhuizen en bedrijfspanden. Behalve nieuwbouw realiseren we veel verbouwingen en renovaties. Vanzelfsprekend leveren we een goede kwaliteit en service. Hierin doen we geen concessies en daarvoor rekenen we een eerlijke prijs. Wat gebouwd wordt moet af zijn.

We werken praktisch en doelgericht. We zijn traditioneel en puur. Geen maatpakken, poeha of ingewikkelde contracten. “We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen”. Wat de klant wil staat bij ons voorop. We werken informeel maar vooral persoonlijk. Onze medewerkers beheersen het vakmanschap, zijn trouw en loyaal. De Brabantse gemoedelijkheid zit in onze genen.

Ons motto: ‘Op ons kunt u bouwen!’

Wij werken met een vakkundig, VCA-gecertificeerd team die met oog voor detail en passie werken en meedenken aan de realisatie van uw wensen. Daarnaast werken wij enkel met onderaannemers en leveranciers waarin wij het vertrouwen hebben de gewenste kwaliteit te kunnen leveren tegen een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: