Werken bij

Werken bij de Wit van Loon

Gezocht: Werkvoorbereider/projectbegeleider 

Houd jij van veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Vind je het leuk om zowel met inkoop, calculatie en voorbereiding bezig te zijn? Kom dan werken als werkvoorbereider/calculator bij de Wit van Loon!

Als werkvoorbereider/calculator ben je bezig met de begeleiding van projecten. Het project begint met klantencontact om de wens van de klant helder te krijgen. Met die informatie wordt de prijs berekend aan de hand van tekeningen die de klant aanlevert. Op basis van de opgestelde offerte zal een klant besluiten het werk bij jou neer te leggen. Als de bouw door mag gaan, ga je aan de slag met de werkvoorbereiding voor de bouw. Denk aan het maken van een planning, het inkopen van materialen en het informeren van onderaannemers. Tijdens de bouw houdt je de klant op de hoogte van de voortgang, ook bij tegenslagen.

Geen dag is hetzelfde want er kan altijd wat tussendoor komen. Afwisseling in het werk is er zeker en snel schakelen moet bij je passen.

Wat neem je mee?

 • Je hebt MBO+/HBO denkniveau en een opleiding/achtergrond in de bouw;
 • Je hebt ervaring als werkvoorbereider en/of calculator;
 • Je hebt communicatieve vaardigheden waarmee jij de klant perfect op de hoogte kan houden;
 • Je hebt ervaring met een calculatieprogramma, wij werken met Ibis;
 • Je hebt al eens een inkijkje gehad in AutoCAD. Weet je nog niet genoeg? Dan volg je een basiscursus op onze kosten;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?

Als werkvoorbereider/calculator kom jij te werken in ons nieuwe kantoor dat we uiteraard zelf gebouwd hebben. Je werkt hier samen met 2 collega’s op de werkvoorbereiding. Ook de directeur, Theo, houdt zich bezig met werkvoorbereiding. Er zijn dan ook korte lijntjes en je krijgt veel vrijheid om jouw werk zelfstandig te doen. Je wordt ondersteund op kantoor door 4 parttimers. Verder bestaat het team uit 20 medewerkers in de uitvoering.

Wat bieden wij?

 • Een salaris afgestemd op de kennis en kunde die jij meebrengt;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals 40 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en leuke uitjes.
 • Een functie als werkvoorbereider/calculator binnen een informeel team in een platte organisatie;
 • Ruimte voor eigen inbreng en mogelijkheden om nog veel te leren;
 • Flexibele werktijden zijn in overleg mogelijk;
 • Een gezellige afsluiting van de week op vrijdagmiddag met je collega’s.

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Theo van Loon (0653166497). Of solliciteer direct!

 

 

Gezocht: Zelfstandig werkend timmerman

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de bouw? Wil jij samen met ons bouwen aan de toekomst? Laat het aan ons weten!

Wij zijn op zoek naar een TIMMERMAN die enthousiast wordt van uitdagende bouwprojecten in het hogere segment van de particuliere of utiliteitsbouw, die graag in korte lijn samenwerkt met de projectleiding en met trots zijn vakkennis uitdraagt.

Natuurlijk beschik je over vakmanschap en aantoonbare werkervaring als timmerman. Voor ons is minstens zo belangrijk dat jij uit het juiste hout gesneden bent: een positieve inzet, klantgericht denken en een pro-actieve instelling. Iemand die denkt in oplossingen. Je krijgt een flinke verantwoordelijkheid in de uitvoering waarbij je in korte lijn staat met de projectleiding. Je moet wel in het bezit zijn van rijbewijs B en bij voorkeur ook het VCA-diploma. De uitdagende projecten bieden je veel afwisseling en mogelijkheden om verder te groeien. Heb je zin om je kennis over te dragen aan de nieuwe generatie? Dat kan, we hebben namelijk een aantal zeer enthousiaste leerlingen.

Heb je interesse? Stuur dan je CV naar Heleen de Brouwer via info@dewitvanloon.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Theo van Loon 06-53166497

 

Stage

De Wit en van Loon kijkt naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen. Hierbij heeft het leerbedrijf een grote verantwoordelijkheid. Dankzij onze deskundige begeleiding sluiten theorie en praktijk precies op elkaar aan. Een stage is bedoeld om iedere student, op zijn of haar eigen niveau, kennis te laten maken met de bezigheden in de bouwsector. Voor meer informatie kun je een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: