Werken bij

Werken bij de Wit van Loon

Vacatures

Gezocht: Allround Timmerman

Ben jij die timmerman die geen klus uit de weg gaat en uit het juiste hout gesneden is?

Dan is Aannemers- en Timmerbedrijf De Wit en Van Loon op zoek naar jou!

Dit is wat we jou kunnen bieden:

  • Een leuke baan in een informele en dynamische werkomgeving
  • Leuke projecten waar je ambacht nog tot zijn recht kan komen
  • Een platte organisatie met korte communicatielijnen
  • Een goed, marktconform salaris
  • Een afwisselende en stabiele fulltime baan.
  • Het betreft een fulltime functie. Maar wil je ook een dag vrij om bij je kinderen te zijn of om wat extra tijd voor jezelf te hebben dan is dit bespreekbaar.

Dit is wat wij van jou verwachten:

  • Wij vinden je inzet en houding het belangrijkste. Natuurlijk beheers je over vakmanschap en aantoonbare werkervaring als timmerman. Daarnaast vragen we een proactieve houding en dat je zowel zelfstandig als in een team kunt werken.
  • Rijbewijs B is een vereiste en bij voorkeur ook VCA. Geen VCA? Geen probleem, dan regelen wij dat voor jou.
  • Wij vinden onze klanten heel belangrijk dus klantgerichtheid is ook zeker een competentie die je moet bezitten.

Heb je interesse?

Stuur dan je CV met motivatie per mail naar info@dewitvanloon.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Theo van Loon op telefoonnummer 06-53166497

 

Stage

De Wit en van Loon kijkt naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen. Hierbij heeft het leerbedrijf een grote verantwoordelijkheid. Dankzij onze deskundige begeleiding sluiten theorie en praktijk precies op elkaar aan. Een stage is bedoeld om iedere student, op zijn of haar eigen niveau, kennis te laten maken met de bezigheden in de bouwsector. Voor meer informatie kun je een bericht achterlaten bij het contactformulier.

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertiļ¬ceerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: