Nieuwbouw woning Veldhoven

Onlangs is deze nieuwbouwwoning met bijgebouw gerealiseerd in Zand Oerle (Veldhoven). De woning is ontworpen door BOUWkunst WERKplaats te Oirschot, tevens hebben zij de bouwbegeleiding op het project verzorgd.

Bijzonder aan dit project was dat de technische omschrijving en bouwtekeningen tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. Hier was dan ook nauwelijks iets op aan te merken.

Door de prettige samenwerking met BOUWkunst WERKplaats en de aandacht van onze uitvoerende mensen op de bouwplaats is er weer een mooi project afrond. De woning is medio 2016 opgeleverd

 

Bekijk ook onze andere projecten

Geen concessie aan kwaliteit

De Wit en van Loon levert kwaliteit. Wij zijn lid van brancheorganisaties Bouwend Nederland en Bouwgarant. Voor u als opdrachtgever is dit een garantie dat er vakkundig, duurzaam en volgens de wensen van de opdrachtgever gebouwd wordt. Ons bedrijf is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat we ons inspannen om onze medewerkers veilig en gezond te laten werken en dat we aandacht hebben voor het milieu. Ook kijkt de Wit en van Loon naar de toekomst en is continu bezig met het opleiden van jonge vakmensen. Als erkend leerbedrijf bieden we studenten de mogelijkheid om het vak in de praktijk te leren en ervaring op te doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan: